KÖP BILLIG IPTV BOX VIA OSS PÅ NORDIC IPTV

IPTV box är verkligen något vi rekommenderar alla som kör med Pirat-TV, och detta då IP TV boxar gör det så enkelt att bläddra (zappa) mellan alla tv kanalerna. IPTV boxarna kostar dig från några hundra  kronor, till ca en tusenlapp för den brutalaste IPTV boxen. Små pengar som kommer vara välinvesterade om du tänkt att använda iptv kanaler i många år!

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”BOX” hos dem.

MINIX-U9-NEO-IPTV-BOX

Minix NEO U9 – Detta är värstingen utav alla IPTV boxar, och bättre IPTV box kommer du helt enkelt inte hitta. Boxen har både LAN och WIFI uppkoppling mot nätet. Den har HDMI utgång som klarar att spela upp i 4K, men även de lägre upplösningarna. Utöver detta har den en monster processor på 8 x 1.4 Ghz. 2 GB RAM, Optisk TOSLINK ljud, 2xUSB & Android 6.0.1 Marshmallow.

IPTV-boxen-Xiaomi-TV

XIAOMI TV MI – Är en budget variant utav IP TV box, men den innehåller en hel del trevligheter ändå. Boxen kostar bara ca 1/3 utav priset, så naturligtvis är den lite svagare också. Men du har bland annat 4K upp till 60 fps samt HDR10 och DTS/Dolby Digital. Ansluter gör du via HDMI till din TV, och med WIFI för att få internet uppkoppling på denna IPTV boxen.

Vi gillar verkligen denna lilla boxen, och tycker detta är ett mycket bra budget alternativ för dig som inte vill lägga en hel förmögenhet på en IPTV box. Köper den antingen för 790 kr från Sverige, eller 470 kr om du köper den via Kina.

M8S – Även detta är en relativt billig IPTV box, men har ungefär samma funktioner som Xiaomi TV boxarna. Ännu en helt okey box, som du får betala någon hundring extra för, och det som du får är en lite snyggare box kanske. Vi tycker dock inte att pris skillnaden på denna är motiverad, men för den som gillar lysande boxar så kanske den är värt det.

TVIP

TVIP BOX – Kanske den allra minsta IPTV-boxen, och den har en hel del krut i sig. Du kan bland annat se på både 4K upplösning, men också sändningar med lägre bildkvalitet. Naturligtvis har du både HDMI och WIFI, samt ljudutgångar på denna boxen. Med en 4 kärnig processor får du en blixtsnabb box, som ser till att det går snabbt att ladda mellan varje ny kanal när du bläddrar.